Torre nova amb vistes úniques a Sant Miquel

Descripció

Ref.: #01-1014
Preu: 300.000 €
Tipus immoble: Casa urbanització
Lloguer / Venda: Venda
Població: Sant Feliu de Codines
Banys: 3
Habitacions: 4
Superfície: 220+574

Torre al Racó del Bosc amb les millors vistes del Vallès. Zona tranquil·la, envoltada de natura i a menys de cinc minuts del poble. Carrer amb pocs veïns.

Gran menjador amb vistes a tots els Cingles de Bertí i a la piscina. Cuina office també amb vistes maravelloses i sortida a terrassa. Aire accondicionat a totes les sales i habitacions.

Quatre habitacions molt grans, podriem dir que triples. Bany complet enorme. Bany de cortesia a la planta superior i bany de piscina a la planta inferior.

Parcel·la de 580 m2 amb piscina amb il·luminació. Porxo preciós amb barbacoa de 60m2.
Safareig i garatge per a un cotxe però amb molt d´espai restant. Possibilitat d´aparcar cotxe i tres motos. Carrer amb molta facilitat per aparcar.

Façana d´obra vista, fusteria exterior d´alumini d´alta qualitat amb trencament del pont tèrmic i mosquiteres, parquet preciós. Acabats tots de molt alta qualitat. És una torre única, millor que nova.

——————————————————————————————————————————————–

Gran torre en el Racó del Bosc con las mejores vistas del Vallès. Zona muy tranquila, rodeada de naturaleza pero a menos de cinco minutos del pueblo. Calle con muy pocos vecinos.

Gran comedor con vistas a los Cingles de Bertí i a la piscina. Cocina office también con vistas maravillosas y salida a la terraza. Aire acondicionado en todas las salas y habitaciones.

Cuatro habitaciones grandes, más que dobles son triples. Baño completo enorme. Baño de cortesía en la planta superior y baño para la piscina en la planta inferior.

Parcela de 580 m2 con piscina con iluminación. Porche precioso con barbacoa de 60 m2.
Lavadero y garaje para un coche pero con mucho espacio restante a los lados. Posibilidad de aparcar coche y tres motos. Calle con mucha facilidad de aparcamiento siempre.

Fachada de obra vista, carpintería de aluminio de alta calidad y rotura del puente térmico y mosquiteras, parquet precioso. Acabados de muy alta calidad. Torre única mejor que nueva!

Característiques

  • Aire condicionat
  • Barbacoa
  • Calefacció
  • Parquet
  • Piscina
  • Safareig
  • Terrassa
  • Vistes