Torre independent de 5 h i 1700 m2 terreny

Descripció

Ref.: #02-1702
Preu: 375.000 €
Tipus immoble: Casa urbanització
Lloguer / Venda: Venda
Població: Caldes de Montbui
Banys: 2
Habitacions: 3+2 golfes
Superfície: 200+1.700 de terreny

Gran casa independent a urbanització propera a Caldes de Montbui.
Construïda el 2002 però no s’ha viscut pràcticament.
Amb terreny de 1700 metres, amb bones vistes, entrada gran que ens dirigeix a un immens garatge de 100 m2, amb dues entrades, a més d’un espai ideal com a traster o bodega.
A través de les escales i amb molt fàcil accés, arribem a l’habitatge que es troba pràcticament tota en una sola planta de 120 metres, distribuïda amb un ample saló menjador a doble alçada, per diferenciar la zona de menjador de la zona mes de relax, des d’on sortim a la terrassa que comunica directament amb el terreny i jardí. Al costat hi trobem l’enorme cuina tipus office, amb armaris a banda i banda per disposar de tot l’espai que puguem necessitar i també d’un petit rebost amb sortida directa al terreny, cosa que facilita poder arribar amb el cotxe i la compra fins a l’entrada directa del rebost i cuina.
Des d’aquest rebost podem, també, accedir a través d’unes escales, al garatge abans esmentat.
El passadís que surt des del menjador, ens obre les portes a la zona de descans, amb 3 habitacions, dues d’elles dobles i la principal tipus suite amb un gran bany amb banyera semi rodona, a més del bany comunitari amb dutxa.
Totes les estades tenen grans finestrals amb vista al terreny.
Al pis superior, de 50 m2, tipus golfes, està dividit en dues estades independents i molt lluminoses i amb sortida a gran terrassa-solàrium, discreta i intima.
Calefacció de gasoil, terres de gres, portes de roure, finestres amb doble vidre, sol tot el dia… i magnífica construcció…

Característiques

  • Balcó
  • Calefacció
  • Garatge
  • jardi
  • Safareig
  • Sala polivalent
  • Terrassa