Torre independent 3 h dobles + sala annexa

Descripció

Ref.: #05-1002
Preu: 270.000 €
Tipus immoble: Casa urbanització
Lloguer / Venda: Venda
Població: Bigues i Riells
Banys: 2
Habitacions: 3+sala annexa
Superfície: 230+400 de terreny

Zona molt tranquil·la i amb classe.
Torre independent de 230 mts2 + sala annexa de 30 mts2.
400 mts2 de terreny.
Alçada d’una planta a dos nivells, moderna, còmode i funcional.
Construcció bastant nova i amb materials de primera qualitat.
A la planta d’entrada en trobem un magnífic rebedor que convida a entrar a la casa i que distribueix el magnífic i gran saló-menjador, amb llar de foc i la cuina tipus office, oberta i actual, però amb possibilitat de deixar-la independent.
Al primer nivell, a més d’un ampli bany complet, hi ha 2 habitacions de molt bones mides i capacitat per posar dos llits o un de gran.
A segon nivell el compon d’un distribuïdor elegant que ens obre pas a l’habitació principal, immensa, lluminosa, agradable, amb un vestidor quadrat, ample i molta llum, on tenir tota la roba de la parella i espai per molt més.
D’aquí passem al bany de disseny, amb gran dutxa a nivell de terra i lavabo preciós que fa contrast pel seu modern color i forma.
Del garatge de 30 mts2 accedim per unes escales de ferro a una sala polivalent-annexa de més de 25 mts2, amb finestres al terreny i que és ideal com dormitori o bé com sala de jocs, d’estudi o gimnàs….
Amb gran porxo d’entrada amb sol tot el dia, petit jardí i terreny que està separat de la casa més propera per una reixa que minimitza el soroll, però donar tranquil·litat i obtenir la intimitat de veïns que tant ens agrada.
Disposa de calefacció, aire condicionat, portes de roure, finestres d’alumini i doble vidre, parquet de disseny, persianes automàtiques a tota la casa….
I situada a molt pocs minuts del centre del poble, col·legits, supermercats, metges, transport públic….

Característiques

  • Aire condicionat
  • Calefacció
  • Garatge
  • Parquet
  • Safareig
  • Sala polivalent
  • Terrassa