Torre tota en planta als Saulons de Caldes

Descripció

Ref.: #02-1101
Preu: 238.000 €
Tipus immoble: Casa urbanització
Lloguer / Venda: Venda
Població: Caldes de Montbui
Banys: 2
Habitacions: 4
Superfície: 150

Torre tota en la mateixa planta, molt ben situada, a 50 metres de la parada d’autobús dels Saulons de Caldes. Facilitat per anar amb transport públic a Caldes, Barcelona, Sabadell, Granollers, etc.
Consta de gran menjador amb sortida a la terrassa, molt sol, vistes i llar de foc, cuina office d’origne però molt cuidada, quatre habitacions dobles i un bany complet. També té un petit traster i accés a la planta golfes.
Garatge per a dos cotxes i traster de 44 m2 a la planta inferior. La casa disposa de 540 m2 de terreny i una petita piscina. Porxo preciós ideal per dinars i sopars.
Façana preciosa i que no necessita manteniment.
Persianes elèctriques, finestres d’alumini, bones vistes, possibilitat d’adquirir un terreny adjacent al de la casa, etc.

——————————————————————————————–

Torre toda en la misma planta, muy bien situada, a 50 metros de la parada de autobús dels Saulons de Caldes. Facilidad para llegar con transporte público a Caldes, Granollers, Barcelona, Sabadell, etc.
La planta principal de la casa esta formada por gran comedor con salida a terraza, mucha luz, vistas y chimenea, cocina office de origen muy cuidada, cuatro habitaciones (todas dobles) y un baño completo. También dispone de un pequeño trastero y acceso a golfas.
Garaje para dos coches y trastero de 44 m2 a la planta inferior. La casa dispone de 540 m2 de terreno y una pequeña piscina. Porche precioso muy grande ideal para comidas y cenas.
Fachada preciosa que no necesita mantenimiento.
Persianas eléctricas, ventanas de aluminio, buenas vistas y mucha luz y posibilidad de adquirir un terreno de 580 m2 adyacente.

Característiques

  • Balcó
  • Calefacció
  • Garatge
  • Piscina
  • Safareig
  • Terrassa