Finca per negoci i casa de planta mateix terreny

Descripció

Ref.: #06-1007
Preu: 399.000 €
Tipus immoble: Casa urbanització
Lloguer / Venda: Venda
Població: Sant Quirze de Safaja
Banys: 6 fi + 1 casa
Habitacions: 5 fi + 4 casa
Superfície: 450+150+ 1400 parcel·la

La finca que es veu a la imatge està dividida en una planta baixa, primera planta i segona planta.

En la planta baixa trobem un petit vestíbul on a mà dreta hi ha una habitació amb un bany complert.

Abandonant el vestíbul ens trobem amb l’escala per poder accedir a les plantes superiors. A mà dreta hi trobem una habitació on es troba la caldera provinent de les plaques solars. A la  mateixa zona, hi ha un ascensor per poder accedir a les plantes superiors. Per la part esquerra hi ha un ampli espai on consta d’una piscina d’hidromassatge coberta, una sauna, una sala i un bany amb plat de dutxa. A sota les escales hi ha un petit traster que es pot utilitzar com a bodega.

Pujant al primer pis ens trobem de cara amb la cuina que funciona amb gas. Deixant la cuina passem a la sala-menjador que consta amb llar de foc. Des del menjador es pot accedir a l’habitació doble principal d’aquesta planta que té un bany complert integrat. Els armaris de l’habitació són de fusta encastats.

Abandonant el menjador podem accedir a peu pla a una àmplia parcel·la que té una barbacoa d’obra, uns gronxadors i una gran parcel·la plena de vegetació. En aquesta zona, per la part esquerra del menjador hi trobem un traster d’obra que segueix l’estètica de la casa.

Pujant a la segona planta de la casa ens trobem 3 habitacions dobles de les quals una d’elles té el bany integrat amb plat de dutxa. Aquesta mateixa habitació té sortida a una terrasa. Les dues habitacions restants disposen d’armaris encastats. Trobem un ampli bany amb mampara.     

Els tancaments interiors són de fusta i la casa té calefacció radiant a totes les plantes.

Gràcies a la seva localització disposa de molta llum natural durant tot el dia, des de que surt el sol fins que es pon.

 

La casa d’una sola planta és molt espaiosa i consta d’un ampli jardí.

Tot just entrant per la porta principal ens trobem amb un passadís a mà dreta i hi ha tres habitacions (dues d’elles dobles) i una individual.

En el passadís principal a mà esquerra hi trobem el safreig i el dispòsit de gasoil. A mà dreta ens queda l’espaiós bany amb banyera. Seguidament hi ha la quarta habitació que és doble. Al final del passadís hi ha la cuina americana amb la sala-menjador que consta de llar de foc d’estil francès.

Per accedir al jardí s’ha de fer des de l’entrada a la casa. Hi ha uns quants esglaons de fusta que permeten arribar fins a la part superior on es troba una casa de fusta a mà dreta. Hi ha una àmplia vegetació.

Els tancaments de les finestres són de fusta i el terra es de gres.

Cal esmentar que en el taulat hi ha plaques solars.

Característiques

  • Ascensor
  • Balcó
  • Barbacoa
  • Safareig
  • Ús de la piscina