Impressionant torre independent.

Descripció

Ref.: #06-1003
Preu: 348.000 €
Tipus immoble: Casa urbanització
Lloguer / Venda: Venda
Població: Sant Quirze de Safaja
Banys: 2
Habitacions: 5
Superfície: 200+2500 terreny

Ubicada en una prestigiosa urbanització dins del poble, a un entorn privilegiat.

Amb un terreny de 2.500 m2, enmig d’una zona muntanyosa però de molt fàcil accés, envoltada de boscos de pi, roures, alzines i vegetació de ribera, hi troben aquesta magnífica casa de tipus rústic amb 200 m2 construïts i 90 m2 de porxo.

El camí privat d’accés a la finca, ens condueix a l’entrada de la casa, dividida en 2 plantes i on trobarem a la planta d’entrada el gran saló-menjador de 40 m2, amb sostres de fusta (material que trobarem a gran part de la casa) amb magnífica llar de foc i sortida directa a la terrassa de 26 mts. La cuina rústica molt ben cuidada, dues habitacions i un bany complet.
A través de les escales de fusta ens condueixen a la planta alta, amb 3 habitacions, 1 bany complet i un petit traster.
Ja en l’exterior de la casa, hi trobarem el garatge per 2 cotxes, i tota la immensitat del bosc que envolta i que pertany al terreny de la casa.
Des del jardí arribarem al magnífic porxo de 90 m2, ample i molt gran amb sostre de fusta, tancament lateral i on gaudir de la barbacoa d’obra i de les reunions familiar i amb amics.

Des del terreny de la finca, podem accedir directament al club esportiu equipat amb piscina, pàdel, tenis…, etc.

Amb tot plegat, tenim una magnífica opció per viure tot l’any, o tenir la segona residencia on la natura serà sempre el principal patrimoni de la zona.

Característiques

  • Aparcament
  • Barbacoa
  • Calefacció
  • Garatge
  • jardi
  • Terrassa