Bonica torre a Lliçà d’Amunt

Descripció

Ref.: #09-10
Preu: 395.000 €
Tipus immoble: Casa urbanització
Lloguer / Venda: Venda
Població: Lliçà d'amunt
Banys: 2
Habitacions: 4
Superfície: 261+1025 jardí

L’amplia casa es troba en el municipi de Lliça d’Amunt. Està dividida en planta baixa, primera planta i segona planta.

A la planta baixa hi ha un petit rebedor que ens dóna accés al safreig i al garatge que té un grandiós espai per 2-3 cotxes a més d’una petita zona de taller. En aquesta mateixa zona hi ha un enorme traster, un rebost i possibilitat de fer una bodega d’uns 10-12 m2 aprox. 

Pujant per les escales del rebedor (les parets són recobertes de fusta massisa i la barana de seguretat és de ferro) accedim a la primera planta on ens trobem amb un espaiós menjador amb llar de foc que està recoberta de pedra. En aquesta planta es troba una bonica cuina de forma quadrada amb placa d’inducció i armaris de fusta massissa.  Sortint de la cuina ens trobem amb dues habitacions (una d’elles doble) que tenen accés a la terrassa. Les dues tenen els armaris empotrats. També hi ha un ampli bany complert amb banyera d’hidromassatge.

Seguint el recorregut del menjador hi trobem dues habitacions més (una d’elles doble)  i un altre bany. L’estructura d’aquestes és la mateixa que la descrita anteriorment, el que no disposen es de terrassa a diferència de les altres. A més, aquest segon bany té plat de dutxa.                  

Des del menjador s’accedeix al bonic pati de la casa que queda a peu pla. Té un acollidor proxo amb grans toldos. A més, hi ha un preciós estany amb una depuradora on es poden tenir peixos. Des del pati podem accedir a través d’unes escales de fusta a la part superior de la parcel·la on hi ha una visió general de la casa i de l’espai que la rodeja. Hi ha una caseta de fusta per poder-hi deixar eines.

A la segona planta hi trobem un ampli estudi- biblioteca d’alçada limitada. El sostre és aïllat. Té finestres superiors que permeten tenir llum directa i així crea un ambient agradable i acollidor.  Es poden tenir diverses taules d’estudi ja que la zona és espaiosa. La il·luminació de la biblioteca és de led.

Les finestres són de fusta massisa i tenen mosquiteres. El terra es de gres i disposa de calefacció de gas natural. Hi toca el sol tot el dia.

Possibilitat d’adquirir al costat de la casa una parcel·la de 1000 m2 que s’hi pot edificar.

Característiques

  • Aire condicionat
  • Balcó
  • Calefacció
  • Forn
  • Garatge
  • jardi
  • Safareig
  • Terrassa